3span Bouwadviesbureau & 3span Buitenruimte
Ontwerpers, projectmanagers, adviseurs...
Voor al uw bouwwerken, vanaf het ontwerp tot en met de instandhouding, al meer dan 40 jaar!
Project:
Bestemmingsplan nieuw wegrestaurant Maas en Waalweg
Projectmanagement:
3span Bouwadviesbureau
Ontwerper:
Marion Engelen en Johan Martens
Opdrachtgever:
W.J.M. Croonen & Zn. B.V.
Oppervlak:
gebouw: 440 m2, terrein: 30.000 m2
Uitvoering:
Bestemmingsplan 04-07-2013 goedgekeurd.

Informatie:
'Behoud landschappelijke kenmerken omgeving'
Het landschappelijk gelegen project aan de N322 nabij Afferden (GLD) vraagt om behoud van de landschappelijke kenmerken van de omgeving.

In dit totaalproject zijn door 3span Tuin en landschap voor het terreininrichtingsplan diverse studies verricht om de locatie voor de functies op het terrein te bepalen. Bij het inrichtingsplan is rekening gehouden met het behoud van de landschappelijke omgevingskernmerken en de economische voordelen. Het terrein bevat een wegrestaurant met parkeerterrein en een apart liggend bewaakt vrachtwagenparkeerterrein.
Het restaurant is door 3span Bouwadviesbureau ontworpen in traditionele
T-boerderijstijl met daarin: voorraad- en bierkelder, entree met trapopgang, cafetaria, grootkeuken, magazijn, klein restaurant, lounge/bar, toiletgroep met mindervalide toilet, groot restaurant, overloop, 2 multifunctionele zalen met baruitgifte, toiletgroep, doorgifte-keuken, personeelsverblijf, personeelsdouches en kleedruimten, technische ruimten.

Ook de begeleiding van de bestemmingsplanwijziging en het schrijven van diverse onderdelen van de toelichting is door 3span gedaan.