3span Bouwadviesbureau & 3span Buitenruimte
Ontwerpers, projectmanagers, adviseurs...
Voor al uw bouwwerken, vanaf het ontwerp tot en met de instandhouding, al meer dan 40 jaar!

Wist u dat ...

… wij ook een quickscan verzorgen voor kinderopvang locaties.
... ieder project bij ons maatwerk is
... er nog al eens "appels met peren" vergeleken worden
... u ook voor renovatie- en onderhoudsprojecten bij ons terecht kunt?

… wij ook een quickscan verzorgen voor kinderopvang locaties.


Wij adviseren particuliere starters bij hun (bouw)plannen, ook gastouders willen soms een kinderdagverblijf beginnen. Regelmatig worden we gevraagd wat het kost om een bestaand pand om te bouwen en wat daar bij komt kijken. Velen haken dan om diverse redenen weer af; de locatie die men kiest voldoet niet, of is niet geschikt om te verbouwen naar kinderopvang, of er kunnen te weinig groepen in, of heeft onvoldoende buitenspeelruimte, of past niet in de parkeernorm van de gemeente, of voldoet niet aan het bestemmingsplan, of de investering is te hoog, of een combinatie van deze factoren.
We merken ook bij starters dat men weinig of geen inhoudelijke (bouwkundige) kennis heeft van wat er zoal bij de start van een kinderdagverblijf komt kijken. Soms ontbreekt er de kennis op het gebied van wet- en regelgeving die bij de realisatie en inrichting van kinderdagverblijf en buitenspeelruimte aan de orde zijn.

Bij ons bureau is het mogelijk een quickscan te laten doen voor een beoogde locatie. Wij toetsen dan de haalbaarheid op o.a. bovenstaande punten. Dat bespaart de starter een hoop tijd en voorkomt teleurstelling.
Als u een quickscan wenst, ontvangt u eerst een vrijblijvende offerte waarin exact is omschreven wat voor werkzaamheden er verricht worden en in welk tijdsbestek.
Aarzel niet, hebt u plannen, vraag de quickscan aan. Bel of mail met Johan Martens.