3span Bouwadviesbureau & 3span Buitenruimte
Ontwerpers, projectmanagers, adviseurs...
Voor al uw bouwwerken, vanaf het ontwerp tot en met de instandhouding, al meer dan 40 jaar!
Project:
Scholengemeenschap, inspectie en advisering
Aannemer:
Daken: DNN Dakplan; schilderwerk: Derks Schilderwerken; installaties: Romijnders installaties
Projectmanagement:
Ontwerper:
Opdrachtgever:
Marnix academie
Oppervlak:
Daken: 1.250 m2; schilderwerk: >2.000 m2
Uitvoering:
juli - oktober 2012

Informatie:
Het Marnix academie te Utrecht heeft 3span Bouwadviesbureau opdracht gegeven voor het uitvoeren van een onderhoudsinspectie aan daken en buitenschilderwerk alsook voor de aanbesteding met volledig Stabu bestek van de daaruit voortvloeiende werkzaamheden.

De daken zijn geïnspecteerd op bouwfysica, kwaliteit en aanwezige installaties. Besloten is 3 van de 7 daken volledig te vervangen. Kozijnen, deuren, ramen en overige gevelelementen worden geschilderd, houtrot hersteld, enkel glas wordt vervangen door HR++ etc. Ook worden de kanalen van de luchtbehandelinginstallaties vervangen door kanalen met een hoge isolatie waarde. Alles is er op gericht om het energieverbruik terug te dringen.
Verder is er door ons een nieuw kleurenschema voor de buitenzijde van gebouw ontworpen met als doel een uniforme uitstraling van alles wat aan- en bijgebouwd is.

Inspectie van onroerend goed is sinds de oprichting in 1984 een kernactiviteit van 3span. Dit project vloeit voort uit de samenwerking tussen Mekann Advies, gespecialiseerd in gebouwinstallaties, en 3span Bouwadviesbureau, ontwerp, advies en projectmanagement.